Oops...
Slider not found.

Örömmel tapasztaljuk, hogy továbbra is Magyarország leghallgatottabb zenei podcast csatornája az iTunes-on a Retró Házibuli. Az új epizódunkban BanDj magyar minimixeiből válogatunk három különböző stílusban. Disco, BossaNova és Dancefloor a 90-es évekből.

BanDj

Magyarország legelhivatottabb retró dj-je – állítja magáról, nem érdemtelenül. Nem ismerek nála nagyobb lexikális zenei tudással rendelkező dj-t. Rezidense a budapesti Liget Clubnak és a Morrison’s 2-nek.

bandj

Retró Házibuli Mixek letöltése – podcast:

A mixet a Retró Házibuli podcast-ből azonnal letöltheted és magaddal viheted a telefonodon. Nem kell más hozzá, mint, hogy a telefonod alkalmazás áruházából letölts egy podcast programot és a programon belül rákeress a Retró Házibuli-ra (Apple készüléken), vagy megadd az alábbi feed címet (bármilyen más podcast programban). Ha megtaláltál, már töltheted is le a mixeket.
iTunes: https://itunes.apple.com/hu/podcast/retro-hazibuli-mixek/id1038445473
Feed: http://retrohazibuli.hu/feed/podcast/retro-mixek

BanDj – Magyar MiniMixek (Disco, BossaNova, Dancefloor)

Tracklist:

Disco: Neoton Família „A disco-királynő” – Kovács Kati „Ha legközelebb látlak” – Máté Péter „Ez majdnem szerelem volt” – Szűcs Judit „Táncolj még” – Katona Klári „Vigyél el”

Bossa Nova: Dolly Roll „Elpattant egy húr” – Zorán „Romantika” – Vámosi János „Pedro kocsmája” – Szécsi Pál „Szereted-e még” – Németh József „Kicsit szomorkás a hangulatom”

90’s Dancefloor: Soho Party „Az éjjel soha nem érhet véget” – Splash „Tedd fel a kezedet” – TNT „Titkos üzenet” – Hip Hop Boyz „A hegyekbe fönn” – Pa-Dö-Dő „Azt csinálok amit én akarok”

Vélemény, hozzászólás?