Oops...
Slider not found.

Koncert a Fresh lányokkal, fergeteges buli Dj Catanával az év klubjában, a budapesti Liget Clubban. Dübörgött a retró diszkó és reggelig mulatott az úri közönség.

Fresh lányok és Dj Catana retró diszkója a Liget Clubban

Dj Catana tegnap este a Liget Club retró teraszán pörgette a legjobb retró slágereket. 23 órakor már tele volt a táncparkett, ami kevés szórakozóhelyen tapasztalható Magyarországon, ráadásul péntek este.

Fresh Andi és Fresh Wiki fél egykor kezdték a műsoruk. Ekkorra már telt ház fogadta őket. 30 perces fellépésükön a legjobb pörgős dalaikat énekelték a 90-es évekből, a közönség pedig hálásan, sikoltozva, tapsolva fogadta. A koncerjük végén az azóta retró diszkó himnusszá vált slágerükkel búcsúztak, ez volt Szűcs Judit 1978-as dala, a Táncolj még!

„Mindenkit felköszöntöttünk”

Catana a 70-es, 80-as, és 90-es évek zenéiből válogatva pörgette a dalokat egészen reggel 5 óráig. A hangerőtől kicsit nehéz volt kommunikálni a dj pultban, így a vendégek kis jegyzeteket és tollat kaptak, hogy arra írták a jókívánságaikat, üzeneteiket. Catana ezeket személyesen adta át a mikrofonon keresztül. Reggelre rendes papírkupac keletkezett.

Nem jelent gondot, sőt a műsor része, hogy felköszöntsük azokat, akik megtiszteltek bennünket, hogy nálunk, velünk ünnepelnek. Minden beolvasás után jött a sikítozás – innen tudtam, hogy az üzenetek célba értek. Mindenkit felköszöntöttünk.” – mondta Catana

Tartsátok meg jó szokásotok és legközelebb is ünnepeljetek egy ilyen őrületes retró buliban!

Catanával legközelebb pénteken (2015.10.16-án), az Elte TTK Gólyahajóján, a retró teremben, szombaton (2015.10.17-én) a Liget Clubban, BanDj-vel közös műsorban találkozhattok.

fresh-djcatana

Vélemény, hozzászólás?