Oops...
Slider not found.

Kedves Rendezvényszervező Kolléga!

Az alábbi ajánlat tartalmazza mindazt amit az esküvői szertartásra, illetve az azt követő lakodalomba szolgáltatásként, technikaként és műsorként ajánlani tudok.

Esküvői árajánlatomat úgy állítottam össze, hogy az szolgáltatás ár/érték arányban és minőségben is vonzó legyen az ifjú pár számára.

Az egyszerűség kedvéért példa csomagokban állítottam össze az árakat, hogy átláthatóbb legyen, de minden esetben egyedi árajánlatot adok az igények és a lehetőségek alapján.

Amennyiben neked, vagy a jegyespárnak kérdése lenne, úgy állok rendelkezésetekre akár technikai, akár műsor tartalmi vonatkozásban.
Minden kívánságra találunk megoldást (remélem).

Elérhetőségeim:

Mobilom: 0630 93 22 808 (bármikor hívható, ha nem alkalmas, akkor le van némítva, vagy ki van kapcsolva)
Email címem: djcatana@gmail.com
Weboldalam: www.retrohazibuli.com
Facebookom: https://www.facebook.com/DeejayCatana

Üdvözlettel: Ofner László (dj Catana)

Kedves, Házasuló Jegyespár!

Először is engedjétek meg, hogy gratuláljak a döntésetekhez és egészséget, boldogságot, kívánjak közös életetekhez. Remélem a kezdéshez Én is hozzá tudok járulni!

Az alábbiakban az esküvői szertartásotokhoz és az azt követő lakodalomhoz kínálok Nektek műsort, szolgáltatást és technikai hátteret.

Tudom, hogy ez mennyire fontos esemény és azt szeretnétek, ha maradandó élmény lenne számotokra és vendégeitek részére is. Ennek két fontos eleme, hogy a szertartás miként zajlik és azt követően milyen zene, milyen hangulat lesz a lakodalomban.

Dj, vagy zenekar?

Nagy divatját éli, hogy a lakodalomba nem zenekart, hanem dj-t hívnak a házasulók. Miért is?
A dj olcsóbb, szélesebb repertoárral rendelkezik, nem tart szünetet, a napi aktuális slágereket is le tudja játszani, változatosabb a hangzásvilága.
Ha jó dj-t találtok, akkor jobb választás. Itt a hangsúly azon van, hogy kit kértek fel a zenei műsor, a technikai lebonyolításra. Nagy a felelőség a dj-n, mert zeneileg egyedül kell, hogy elvigye a hátán az egész lakodalmat. Egymaga kell, hogy megtalálja a hangot a friss házaspár szívéhez, a nagymamához és a barátokhoz is.

Hallottam már rémtörténeteket, amikor vasvillával kergették el a dj-t a lakodalomból. Én sokáig tartottam a lakodalmaktól, de néhány felkérésnek eleget téve olyan pozitív visszajelzéseket kaptam, hogy immár örömmel vállalom ezt a nemes feladatot.  Mára több tucat lakodalommal a hátam mögött szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat, ezekből merítve készítettem el ezt a részletes, de remélhetőleg annál hasznosabb ajánlatot.

Ha adhatok egy tanácsot, ne az alapján hívjatok meg, hogy mit írok itt le! Ne azért döntsetek egy dj mellett, mert szépeket írt a weboldalán. Bízzátok meg azért, mert valaki ajánlotta, vagy mert buliztatok nála. Ha nem ismeritek, keressétek fel egy bulijában! Hallgassátok meg élőben! (A zenekart is!)

Kezdjük egy rövid bemutatkozással, mert nem biztos, hogy ismertek.

Bemutatkozás:

Művésznevemen Dj Catana vagyok és több, mint két évtizede pörgetem a lemezeket. Számtalan rendezvényen léptem fel és neves kluboknak voltam és vagyok házigazdája, vagy rendszeres fellépője. Néhányat megemlítek:
7 évig voltam a budapesti  JAM Pub egyik házigazdája, 8 évig zenéltem rendszeresen a Bank Dance Hallban, 4 évig a Liget Clubban és a Morrison’s-ban, évekig jártam Szombathelyre a Palace Cafe-ba, Fehérvárra  Bahnhoffba, Szegedre a Retro Klubba, Soltvadkertre a Retro 2-be és ma is járok Bajára a Vol.1 klubba. A Pioneer Pro Dj VideoDisco turnéval, valamint a Pepsi Turnéval többször körbejártam Magyarország legnevesebb klubjait.

Hivatásos lemezlovas vagyok, az Európai Fény- és Hangakadémia oktatója, MAHASZ VideoDisco engedéllyel.

Zenei repertoár:

Zeneileg széles repertoárral rendelkezem. A 60-as évek rock&roll stílusától a 70-es és 80-as évek diszkóján át, a 90-es2000-es évek  legnagyobb sikerein kereszül, napjaink közkedvelt top slágereit is szívesen játszom. Funky, Rock, RnB, Disco, House, Dance, magyar és külföldi előadók, házibuli zenék és lakodalomban ha igény van rá akkor mulatós lemezek is foroghatnak.

A zenei igényeket, a stílusokat természetesen előre egyeztetjük, leadhatjátok kívánságlistátok de a helyszínen is érkezhetnek zenei kérések. Szívesen veszem, ha összeírjátok a kedvenc dalaitok és írhattok fekete listát is, amit még véletlenül sem akartok hallani. Ezek a listák állhatnak konkrét zenékből, vagy zenei stílusokból.
Speciális zenék esetén előfordulhat, hogy a dalokat pendrive-on tőletek fogom kérni, hogy áthallgathassam azokat és megfelelő módon tudjam beilleszteni a műsorba.

„Egy magyar lány orosz nemzetíségű fiuhoz ment hozzá és orosz rock zenéket játszottam.
Egy másik alkalommal egy finn házaspár fogadott örök hűséget a Dunán és a finn popfesztivál dalaira buliztak.
Tatarek Rezső sztáredző lagzijában retró házibuli zenéket játszottam sok-sok magyar slágerrel és ezt kevertük a lakodalmas mulatós zenékkel. Fergeteges buli volt.
Nemrég adtam árajánlatot 80-as, 90-es évek videódiszkójára egy magánház kertjében tartandó lakodalomra.”

Műsorok, szolgáltatások:

Szertartás hangosítás, zene bejátszás:

Nincs minden szertartás helyszíne hangosítással ellátva. A család, a barátok pedig szeretnék hallani az „IGEN”-t! Valamiről meg kell szólaltatni a bevonuló zenét, más daloknak a szülők köszöntésénél, vagy a szertartás végén a gratulációknál kell felcsendülniük. Ha más művész is résztvesz a ceremónián (vermondó, énekes, zenész) akkor őt is ki kell hangosítani. Ehhez biztosítok technikát és technikai személyzetet. Az sem probléma, ha a szertartás és a vacsora nem egy helyszínen van.  Ha van idő az átszerelésre akkor megoldjuk, ha nincs, akkor dupla hangosító szettel készülünk.
A megszólaló zenéket pendrive-on szeretném kérni, előre. A zenék beszerzésében, ha tudok, szívesen segítek.

Hangosítás:

A hangtechnika nem bonyolult. Tudni kell, hogy hány helyszín lesz, lesz-e idő átszerelni egyikről a másikra, hány főre lehet számítani. Milyen hangos zenét szeretnétek? Elég egész este a háttérzene, vagy táncolni is lehessen rá, de a nagymama ne süketüljön meg, vagy toljuk olyan hangosan, mint a diszkóban? Ezekből az információkból megtudjuk, hogy milyen hangtechnikára lesz szükség. Hány hangfalat, mikrofont, keverőt, bejátszó eszközt, állványt, stb… kell vigyek.

Vacsorazene, pohárköszöntő hangosítás:

Amikor a vendégek megérkeznek a vacsora helyszínénre, már kellmes halk zene fogadja őket. Jazz, instrumental, lounge zenéket vagy instrumentális cigányzenét játszunk a vacsora ideje alatt kívánság szerint.
Rádiós mikrofont biztosítok a pohárköszöntőkhöz.

Hagyományos Disco:

A vacsora végeztével indulhat a mulatság.

A fent említett zenei repertoárból, az előre egyeztetett zenékből és listákból, a kívánságokból válogatva igyekszem úgy összeállítani a műsort, hogy szívesen táncoljon idős és fiatal egyaránt. Ha bírják a vendégek a tempót, akkor azon gondolkozom, hogy mivel fokozhatom még tovább a hangulatot, de ha azt látom, hogy fárad a társaság, akkor lejátszom egy-két lassú dalt amire ismét többen felállnak – főleg az idősebb korosztályból  -.

Video Disco:

2002-ót a foglalkozom videodisco-val, 2004-ben jelent meg a Pioneer első diszkózásra alkalmas DVD lejátszója, aminek a promóciós dj-je lettem. Több, mint 10 éve gyűjtöm a videóklippeket. Több ezres zenei repertoárral rendelkezem.
A dalokat ez esetben videóklip formátumban játszom le és a képet egy vásznon videókivetítővel, vagy állványon (egy, vagy több) LCD TV-vel jelenítem meg.

Ez egy látványos műsor. Sokszor élvezetesebb azok számára akik nem táncolnak, akik az asztalnál ülve nézelődnek. Szlogenem szerint nem csak látjátok, halljátok is amire táncoltok.
Olyan zenék elevenednek meg amik ma már nem láthatók a televízió képernyőjén.

Karaoke Műsor:

Tisztában vagyok vele, hogy a karaoke műsor nem lakodalomba való. Akkor hogy kerül a cipő az asztalra?
Vannak olyan klipjeim amelyeken a hangsáv eredetiben megtalálható a dalszöveg mégis megjelenik a kivetítőn. Amikor már túl van a társaság a csúcson és elfogyott néhány pohár ital, akkor felejthetetlen élmény lehet, ha bekerül a műsorba egy ilyen klip. Ezzel is színesíthetjük a műsort, persze csak akkor, ha stílusban illik az estéhez. VideoDisco esetén ez nem kerül többlet költségbe.

„Megkérem a társaságot, hogy együtt énekeljük el a következő dalt…  és elindul a Bikinitől a Részegen ki visz majd haza című klip, a dalszöveggel feliratozva.  –  Összekapaszkodva együtt énekel a még talpon lévő összes vendég. A szöveget a kivetítőről olvassák.

Árak csomagokban:

Az egyszerűség kedvéért különböző példa csomagokat állítottam össze, hogy az árak nagyjából láthatóak legyenek. A felsorolt technikai eszközök, a szolgáltatások és a műsorok szabadon variálhatók, opcionálisan bővíthetők, szűkíthetők. Minden rendezvényhez az igények és a lehetőségek egyeztetését követően egyedi árajánlatot adok.
(Az alább feltüntetett árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.)

Kedves családias esküvő Bp-en:

Megrendelés:
Budapesten, 40 vendégnek vacsora zenével és utána hagyományos diszkóval.
Leírás:
Beszerelés 17.00-tól 18.00-ig a vendégek érkezése előtt. A vendégek a házasságkötő teremből érkeznek.
Vacsora 18.00-tól 21.00-ig, utána buli 01.00 óráig. A vacsora és a táncparkett egy helyszínen található.
Árak:
Hagyományos dj 4 órás műsor: 50.000Ft.-
Vacsorazene és pohárköszöntő hangosítás (rádiós mikrofon): 10.000.-
Hangtechnika (2db aktív hangfal állványon): 15.000.-
Fénytechnika (3-4 villogó reflektor és LED-es lámpa hangulatvilágításnak): 5.000.-
Összesen:  80.000Ft.-

Örömteli lagzi Gödöllőn:

Megrendelés:
A család és a barátok lesznek a helyszínen, ahová az anyakönyvezetőt is elhívják. Vacsora után lakodalom. Minden egy helyszínen lesz. Létszám: 80 fő. A megrendelő kívánsága, hogy legyen jó nagy disco hangerő.
Leírás:
15.00-16.00 érkezés és beszerelés a rendezvény helyszínén
16.00-17.00 vendégek érkezése, állófogadás, halk zene
17.00-18.00 ceremónia és gratulációk, anyakönyvezető hangosítása
19.00-22.00 vacsora
22.00-02.00 VideoDisco
Árak:
Állófogadás, ceremónia hangosítás, zenék bejátszása (1db mikrofon az anyakönyvezetőnek): 10.000.-
Vacsorazene, pohárköszöntők (rádiós mikrofon): 10.000.-
Hangtechnika (2db aktív hanfal állványon, 2db aktív basszus láda): 30.000.
Fénytechnika (3-4 villogó reflektor és LED-es lámpa hangulatvilágításnak): 5.000.-
Videotechnika (1db állványos vászon, 1db kivetítő): 15.000.-
VideoDisco 4 órás műsor: 60.000.-
Utiköltség (60Ft/km Bp-Gödöllő-Bp távolságban) 60Km:  3.600.-
Összesen: 133.600.-

Megható szertartás és 120 fős lakodalom Kecskeméten:

Megrendelés:
Szertartás hangosítás versmondóval, majd vacsorazene és azt követően videodisco reggelig.  A vacsora és a táncparkett egy helyszínen található, de a ceremónia más helyszínen van és nincs idő az átszerelésre, ezért két szett hangosításra van szükség.
Leírás:
14.00-15.00 között érkezés és beszerelés a vacsora helyszínén.
15.00-16.00 között érkezés és beszerelés a ceremónia helyszínén.
16.00-17.00 ceremónia, az anyakönyvezető és a versmondó hangosítása.
17.00-18.00 technika bontása a ceremónia helyszínén. (nincs idő az átszerelésre)
18.00-21.00 vacsora, aláfestő zene, pohárköszöntők.
21.00-03.00 lakodalom, menyasszonytánc.
Árak:
Ceremónia hangosítása (2db aktív hangfal állványon, 2db mikrofon állványon, keverő, bejátszó eszköz CD, vagy laptop): 20.000.-
Vacsorazene és pohárköszöntő hangosítás (rádiós mikrofon): 10.000.-
Hangtechnika (2db aktív hanfal állványon, 2db aktív basszus láda): 30.000.-
Fénytechnika (6db színváltó reflektor állványon és LED-es lámpák hangulatvilágításnak): 15.000.-
Videotechnika (1db állványos vászon, 1db kivetítő): 15.000.-
VideoDisco 6 órás műsor: 80.000.-
Technikus költség: 10.000.-
Utiköltség (60Ft/km Bp-Kecskemét-Bp távolságban + Autópálya díj) 160Km:  12.400.-
Összesen: 192.400.-

Még egyszer leírom, ezek csak példák voltak, az igényeitek és a lehetőségek alapján minden esetben egyedi árajánlatot adok.

Megrendelés:

Van olyan megrendelőm aki már egy évvel előre lefoglalta műsort. Persze nem mindenki tervez ennyire előre, de a szabad dátumaim érkezési sorrendben telnek. Jelenleg is több klubban lépek fel dj-ként és az esküvőtökön csak akkor tudok részt venni, ha nincs arra a dátumra lekötött fellépésem. Ezért kérlek benneteket, hogy időben döntsetek. Néhány héttel a nagy nap előtt már nagyon bizonytalan a szabad dátum. A megrendelést érdemes több hónappal előre megtenni.
Megrendelés esetén ha igényt tartotok rá, akkor személyesen is találkozunk, valahol összefutunk egy teára. Elmondjátok, vagy leírjátok, hogy mit szeretnétek és egyeztetjük, hogy ezeket hogyan tudjuk megoldani. Ha lesz ceremónia mester, akkor vele is felveszem a kapcsolatot és egyeztetjük a részleteket.
Ezt követően adok egy írásbeli árajánlatot amiben összefoglalom a megbeszélteket.

Ha minden megfelel és megtiszteltek a meghívásotokkal, akkor azt email-ben is megtehettek amit én visszaigazolok. A megrendelés véglegesítéséhez az árajánlatban szereplő összeg 10%-át kérem átutalni a bankszámlaszámomra, aminek megérkeztét szintén visszaigazolom.

A rendezvény előtt még néhány nappal ismét felveszem veletek a kapcsoaltot, hogy egyeztessük a végső részleteket. Ha szükséges, helyszínbejárást tartok és a vendéglátó egységgel is tisztázom a technikai kérdéseket.

Kapcsolat:

Bármi kérdésetek van hívjatok, keressetek bármikor! Kérdezzetek zenéről, technikáról, dátumról, részletekről, bármi fontos lehet!

Mobilom: 0630 93 22 808 (éjjel-nappal hívható, ha nem alkalmas, akkor le van némítva – ilyenkor visszahívlak, vagy ki van kapcsolva – ekkor küldj egy sms-t és vissazhívlak!)
Email címem: djcatana@gmail.com
Weboldalam: www.retrohazibuli.com
Facebookom: https://www.facebook.com/DeejayCatana

Üdvözlettel: Ofner László (dj Catana)