Oops...
Slider not found.

A hétvégén Baján jártunk a Vol.1. klubban, ahol hatalmas Retró Bulit csaptunk a Happy Gang-el és Dj Catanával. Már éjfél előtt indult a bemelegítés, a dj műsor kezdéskor már a legjobb retró zenékre kiéhezett baráti társaságok várták, hogy megbuliztassuk őket. A szokásosnál néhány évvel idősebb korosztály érkezett, ami a meghirdetett retró műsornak volt köszönhető.

Videó Disco

Catana videó dicso-t tartott, sorban pörgette egymás után a legjobb buli slágereket a 80-as, 90-es évekből. Két óriás kivetítőn forogtak az ismert előadók videó klipjei. Az egyik a tánctéren, a másik a bár részen volt elhelyezve, így mindenhol lehetett követni a zenék videóit.

Happy Gang

A Happy Gang a megbeszélt időpontban, rendben megérkezett és a bemelegítő pálinkák elfogyasztása után belecsaptak a jól ismert slágereikbe. Óriási tombolás, sikítozás, bulizás volt. A fellépő után még reggel öt óráig pörögtek a vendégek.

Aki ott volt, az tuti, hogy nem bánta meg, még akkor sem, ha talán eltáncolta a cipője sarkát, aki lemaradt róla, annak itt egy kis kárpótlás a Redró Házibuli podcast csatornáján dj mix formájában.
Reméljük, hogy mihamarabb veled is találkozunk egy őrületes Retró Házibuliban.

Rendelj Te is Retró Házibuli!

Ha Te is szeretnél a saját kedvenc klubodba, a céges buliba, vagy egy nagyobb baráti összejövetelre Retró Házibulit, vedd fel velünk a kapcsolatot és beszéljünk róla!
Magyarország legőrültebb retró dj-i hozzád is elmennek. Videó Disco, ajándék lemezek, buliztatás, éneklés és teljes extázis a közelmúlt zenéire.

Retró Házibuli Mixek letöltése – podcast:

A mixet a Retró Házibuli podcast-ből azonnal letöltheted és magaddal viheted a telefonodon. Nem kell más hozzá, mint, hogy a telefonod alkalmazás áruházából letölts egy podcast programot és a programon belül rákeress a Retró Házibuli-ra (Apple készüléken), vagy megadd az alábbi feed címet (bármilyen más podcast programban). Ha megtaláltál, már töltheted is le a mixeket.
iTunes: https://itunes.apple.com/hu/podcast/retro-hazibuli-mixek/id1038445473
Feed: http://retrohazibuli.hu/feed/podcast/retro-mixek

Induljon jól a hét! Itt egy csokorra való a 90-es évek legbulizósabb slágerei közül válogatva.

Catana – Freed From Desire 90′ Retro Mix

Catana-FreedFromDesire90Mix

Tracklist:
1. Gala – Freed From Desire (1997)
2. Dr Laban – It’s m life (1992)
3. Jennifer Lopez – Let’s Get Loud (1999)
4. Culture Beat – Mr Vain (1996)
5. Loft – Hold On (1993)
6. Ice Mc – Think about the way (1994)
7. Bellini – Samba De Janeiro (1998)
8. Rednex – Cotton Eye Joe (1995)
9. French Affair – Sexy (2001)
10. Urban Cookie Collective – I’ve Got The Key (1994)
11. Regina – Day by Day (1999)
12. Paradiso – Bailando (1997)

Vélemény, hozzászólás?